Termes i condicions de venda

Aquestes condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes de productes realitzades per la botiga en línia noupati.cat. Qualsevol comanda realitzada a la botiga implica, com a condició essencial, l’acceptació sense reserves per part del Client de les Condicions Generals de Venda vigents en el moment de la comanda. El Client reconeix que l’acceptació d’aquestes condicions s’aplicarà a la comanda corresponent i a qualsevol comanda posterior, llevat que es comuniquin noves condicions per part de noupati.cat. El fet que noupati.cat no apliqui puntualment alguna d’aquestes condicions en un moment determinat no constitueix una renúncia a la seva aplicació en el futur.

La interpretació i l’execució d’aquestes condicions, així com qualsevol acte derivat d’aquestes, es regeixen per la legislació espanyola, llevat que existeixin disposicions d’ordre públic contràries.

IDENTITATS DE LES PARTS

D’una banda, Vidreres 2000 S.L. (propietària de http://noupati.cat) amb CIF B-60681475, proveïdora dels productes, amb domicili a C/. Font de la mina, nº3, 08380 Malgrat de Mar, Barcelona, Espanya. Dades de contacte: info(arroba)noupati.cat i telèfon (+34) 937622255. Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona, Tom 27588, Full 214, Inscripció 2a, Full B.121758.

De l’altra banda, l’usuari registrat al lloc web, amb la intenció de ser consumidor i/o usuari, responsable de la veracitat de les dades proporcionades al lloc web.

PREUS

Els preus a la botiga en línia de noupati.cat s’expressen en euros i inclouen l’IVA aplicable en el moment de la comanda. Els canvis en la taxa d’IVA s’aplicaran automàticament. Les ofertes estaran visibles a la secció “Ofertes” o a la fitxa del producte, sent vàlides fins a la seva data d’exposició.

Els vals de descompte tenen condicions específiques d’ús, disponibles per a consulta abans de la seva utilització.

OBJECTE DEL CONTRACTE (DESCRIPCIÓ DELS PRODUCTES I SERVEIS)

Aquest contracte regula la relació entre noupati.cat i el consumidor i/o usuari, establint l’entrega de productes a canvi d’un preu. L’acceptació d’aquestes condicions ocorre durant el procés de contractació en marcar la casella corresponent.

FORMES DE PAGAMENT

El client pot triar entre diverses formes de pagament en realitzar una comanda a noupati.cat:

 1. Transferència bancària: El comprador té tres dies hàbils per realitzar la transferència. L’empresa es reserva el dret de cancel·lar la comanda si no rep confirmació en aquest termini.
 2. PayPal: Requereix tenir un compte PayPal. Més informació a www.paypal.es.
 3. Contra Reemborsament: El comprador abona la comanda al transportista en el moment de l’entrega, només en efectiu.
 4. Targeta de crèdit o dèbit: A través del TPV virtual, el comprador proporciona les dades necessàries de la seva targeta de forma segura.

PRODUCTE

Les ofertes a la botiga estan subjectes a la disponibilitat d’existències i a dates específiques. La botiga es reserva el dret de modificar l’assortiment per dificultats amb els proveïdors.

Si un producte no està disponible, l’usuari pot proporcionar el seu correu electrònic per ser notificat quan estigui disponible.

ENVIAMENTS I DEVOLUCIONS

Terminis de lliurament

Les comandes es preparen un cop confirmat el pagament i es lliuren en 1 a 3 dies hàbils, de dilluns a divendres.

Despeses d’enviament

 • Lliurament a l’adreça indicada a la comanda.
 • Els tiquets de compra s’envien per correu electrònic i estan disponibles a l’compte del client.
 • No hi ha lliuraments els dissabtes, diumenges ni festius.
 • Una comanda es considera lliurada en signar el client el document de recepció de lliurament.

Costos d’enviament: Transport normal 72h: 6,05€, Transport Urgent 24h: 8,50€.

Reclamació de comandes no lliurades

El client pot contactar amb noupati.cat si, després de rebre la confirmació d’enviament, el producte no arriba en un termini raonable.

Anul·lacions

Si es vol anul·lar una comanda no enviada, el client ho pot fer mitjançant el formulari de contacte o correu electrònic, indicant el número de comanda.

Política de Devolucions

El consumidor té 14 dies per tornar un producte sense costos addicionals, llevat de les despeses d’enviament. Excepcions s’apliquen segons la Llei de consumidors i usuaris.

Per exercir el dret de desistiment, el client completa el formulari a la secció “El meu compte” o realitza una declaració inequívoca en la qual manifesta la seva decisió de desistir.

REGISTRE D’USUARIS

És necessari registrar-se per realitzar compres. Es sol·liciten dades personals protegides segons la Llei de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’compte permet accedir a l’historial de comandes, adreces d’enviament, vals de descompte, etc.

PROCÉS DE COMPRA

El client registrat i major de 18 anys pot afegir productes al carro de la compra i procedir amb la compra seguint aquests passos:

 1. Afegir productes al carro: Selecciona els productes desitjats i fes clic a “Confirmar”.
 2. Adreça d’enviament i client: Proporciona la informació necessària per l’enviament i, si és el cas, la d’un client registrat.
 3. Selecció del tipus d’enviament: Les tarifes es calculen segons la direcció, el pes del paquet i la durada de l’enviament (urgent o ordinari).
 4. Forma de pagament: Selecciona entre transferència bancària, contra reemborsament, PayPal o targeta de dèbit o crèdit.

GARANTIES

La reparació i la substitució seran gratuïtes per al consumidor, incloent les despeses relacionades amb la falta de conformitat dels productes amb el contracte. La garantia cobreix un període de dos anys des de la entrega, amb l’obligació del client de comunicar qualsevol falta de conformitat en un termini de dos mesos des de la seva constatació.

CONTACTE

Per a qualsevol consulta o informació addicional, els clients poden posar-se en contacte amb noupati.cat en qualsevol moment. Les parts es comprometen a resoldre els conflictes davant els jutjats i tribunals del domicili de l’usuari, amb renúncia a qualsevol altre fur.

© 2024 noupati.cat.